
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.88
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g pastaa
-
200 g (3,33 dl)
kantarelleja
- 200 g suppilovahveroita
Voit kokeilla myös -
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g broilerisuikaleita
- ripaus suolaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kolme pippuria tuorejuustoaValio Viola® kevyt kolme pippuria tuo lempeän pippurista makua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää…
- 1 dl pastan keitinvettä
- 1 dl hienonnettua tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paloittele puhdistetut sienet tarvittaessa. Paista niitä kuivalla, pinnoitetulla pannulla, kunnes ylimääräinen neste haihtunut. Siirrä sivuun.
- Kuumenna rasva pannulla. Paista siinä broilerisuikaleet kypsiksi. Mausta kevyesti suolalla.
- Lisää tuorejuusto ja sienet (jätä muutamia koristeluun). Notkista kastiketta n. 1 dl:llä pastan keitinvettä. Kuumenna.
- Yhdistä kastike ja keitetty, valutettu pasta. Ripottele päälle basilika.
- Koristele muutamilla kantarelleilla. Nauti heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
161 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatti
17,2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa