Grillatut AURA parsat

Grillatut AURA parsat
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Grillatut AURA parsat

Grillatut AURA parsat

Tuoreet parsat ovat mainiota grilliruokaa. Ne kypsyvät grillissä nopeasti ja maustamiseen riittävät suola, pippuri ja herkullinen sinihomejuusto.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 nippu (n. 450 g)
tuoretta, vihreää parsaa
½ dl
suolaa
mustapippuria myllystä
½ pkt (à 170 g)
½ dl (n. 25 g)
pekaanipähkinöitä

Ohje

  1. Poista parsojen puumaiset tyvet. Kuori nupuista alaspäin.
  2. Voitele parsat Oivariini rasvalla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Grillaa parsat ritilällä tai paista parilapannulla. Kääntele koko kypsentämisen ajan, n. 5 min tai kunnes parsa on kypsää.
  4. Nosta annoslautasille tai tarjoiluvatiin. Murenna päälle AURA ja ripottele rouhitut pekaanipähkinät.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
155 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›