Grillatut AURA parsat

Grillatut AURA parsat

15 min
helppo
155 kcal / 100g
0
1

Tuoreet parsat ovat mainiota grilliruokaa. Ne kypsyvät grillissä nopeasti ja maustamiseen riittävät suola, pippuri ja herkullinen sinihomejuusto.

Ainekset

4 annosta
1 nippu (n. 450 g)
tuoretta, vihreää parsaa
½ dl
suolaa
mustapippuria myllystä
½ pkt (à 170 g)
½ dl (n. 25 g)
pekaanipähkinöitä

Ohje

  1. Poista parsojen puumaiset tyvet. Kuori nupuista alaspäin.
  2. Voitele parsat Oivariini rasvalla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Grillaa parsat ritilällä tai paista parilapannulla. Kääntele koko kypsentämisen ajan, n. 5 min tai kunnes parsa on kypsää.
  4. Nosta annoslautasille tai tarjoiluvatiin. Murenna päälle AURA ja ripottele rouhitut pekaanipähkinät.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
155 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
14 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
85 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)