
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.68
tähteä viidestä
25 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 1 paprika paloiteltuna
- 100 g sipulia hienonnettuna
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 3 dl pitkäjyväistä riisiä
- ½-1 tl rouhittua mustapippuria
- 4½ dl vettä
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- 1 tl basilikaa
- 100 g kirsikkatomaatteja
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha paistokasarissa. Lisää paprika ja sipuli. Paista, kunnes sipuli on kuullottunut. Murenna päälle liemikuutio ja mausta pippurilla.
- Lisää tomaattipyree ja riisit. Sekoittele hetki.
- Lisää vesi ja kuumenna. Anna riisi kypsyä kannen alla välillä sekoitellen 10-15 min. Kypsennysaika on riippuvainen riisityypistä.
- Lisää Koskenlaskija ja basilika. Kuumenna. Viimeistele lohkotuilla tomaateilla.
- Tarjoa jauheliharisotto salaatin ja juoman kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
136 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
12,8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa