AURA risotto

AURA risotto

30 min
keskitaso
78 kcal / 100g
0
0

Risotto on yksi lempiruuistani. Täydellisessä risotossa yhdistyy pehmeys, kosteus, purutuntuma ja intensiivinen maku. Tämä voisi olla se.

Ainekset

4 annosta
2 - 3
salottisipulia
1
valkosipulin kynsi
25 g
2 dl
risottoriisiä
1 rkl
valkoviinietikkaa
2 dl
kuivaa valkoviiniä
1 l
kanalientä
25 g
1 pkt (170 g)
mustapippuria myllystä
lehtipersiljaa

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota kattilassa voissa. Lisää riisit ja kuullota hetki.
  2. Lisää valkoviinietikka ja puolet valkoviinistä, anna haihtua. Lisää loppu viini ja kanalientä vähitellen. Anna edellisen nestelisäyksen imeytyä aina ennen uuden lisäämistä. Keitä keskilämmöllä yhteensä 22 min. Sekoita tarvittaessa, mutta vältä turhaa sekoittamista, ettei riisin jyvät rikkoudu.
  3. Kun riisi on al dente, lisää voi ja 3/4 AURA juustosta murennettuna. Sekoita.
  4. Viimeistele risotto lopulla AURA juustolla, mustapippurilla ja hienonnetulla persiljalla.
  5. Tarjoa heti lisäkkeenä tai sellaisenaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
78 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
6 g
Suola
1,4 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)