Suppilovahverokeitto

Suppilovahverokeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Suppilovahverokeitto

Suppilovahverokeitto

Kermaisen pehmeä suppilovahverokeitto sopii niin alku- kuin pääruoaksi. Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
150 - 200 g (n. 3 dl)
suppilovahveroita , puhdistettuja
1 iso
sipuli
2 rkl
4 rkl (0,6 dl)
vehnäjauhoja
8 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
2 dl
mustapippuria myllystä
2 rkl
hienonnettua persiljaa

tai 1 tltuoretta rakuunaa

Ohje

  1. Hienonna sienet. Paista niitä kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.
  2. Hienonna sipuli. Lisää sipuli ja Oivariini kattilaan. Kuumenna. Kun sipuli on pehmennyt, ripota joukkoon jauhot. Sekoita. Lisää hetken päästä vesi ja liemikuutio.
  3. Anna kiehua hiljalleen 2 - 3 min, eli kunnes keitto sakenee. Sekoita, etteivät vehnäjauhot tartu pohjaan.
  4. Lisää kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Anna hautua kannen alla 10 -15 min.
  5. Mausta. Lisää halutessasi myös ripaus suolaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›