Suppilovahverokastike

Suppilovahverokastike

Sienikastike on maistuva lisäke kalaruoille ja keitetyille perunoille. Sienikastiketta voit käyttää myös lämpimien voileipien täytteenä.

Ainekset3 annosta

3 annosta
½ l (200 g)
suppilovahveroita
1
sipuli

tai palapurjoa
1 rkl
2 dl
1 rkl
punaista pestoa
½ tl
suolaa
ripaus
valkopippuria

Ohje

  1. Puhdista ja paloittele sienet. Hienonna sipuli tai huuhdeltu purjo.
  2. Paista sieniä ja kasviksia pannulla, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut.
  3. Lisää ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi.
  4. Mausta kastike. Anna kiehua alhaisella lämmöllä muutama minuutti. Tarjoa esim. keitettyjen perunoiden kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
32 mg
D-vitamiini
7 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)