
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g (0,5 l) suppilovahveroita
-
1
sipuli
- 60 g purjoa
Voit kokeilla myös -
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1 rkl punaista pestoa
- ½ tl suolaa
- ripaus valkopippuria
Jaa resepti
Ohje
- Puhdista ja paloittele sienet. Hienonna sipuli tai huuhdeltu purjo.
- Paista sieniä ja kasviksia pannulla, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut.
- Lisää ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi.
- Mausta kastike. Anna kiehua alhaisella lämmöllä muutama minuutti. Tarjoa esim. keitettyjen perunoiden kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
117 kcal
Proteiini
2,1 g
Hiilihydraatti
3 g
Rasva
10,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria