
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.35
tähteä viidestä
20 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2½ dl vehnäjauhoja
- ¼ tl suolaa
- 2 rkl vettä
Täyte
- 1 l kantarelleja
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 sipulia hienonnettuna
-
1 prk
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 1 kananmuna
Jaa resepti
Ohje
- Nypi voi, jauhot ja suola sekaisin. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina piirakkavuokaan (Ø 25 cm).
- Puhdista ja paloittele sienet. Paista sieniä kuivalla, pinnoitetulla pannulla, kunnes sienistä lähtevä neste on haihtunut.
- Sulata joukkoon voi ja lisää hienonnettu sipuli. Paista, kunnes sipuli alkaa kevyesti ruskistua.
- Nosta pannu pois levyltä. Sekoita joukkoon Koskenlaskija, persilja ja pippuri. Lisää lopuksi kananmuna. Kaada täyte vuokaan.
- Kypsennä uunin alimmalla tasolla 200 asteessa 40 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
172 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
10 g
Rasva
12,3 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa