Suomen sienisato käynnistyy keltavahveroilla eli kantarelleilla. Yhdessä pekonin kanssa paistettuna ja tuorejuustolla ja ruokakermalla täydennettynä, niistä saa herkullisen täytteen lettukesteihin. Kesäisen sienimetsän sijaan, kantarelleja löytää ympäri vuoden pakastealtaista.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
1 l | kantarelleja |
1 pkt (170 g) | amerikanpekonia |
1 | porkkana |
75 - 100 g | kevätsipulia |
½ rkl | kantarellifondia tai 0.333 lihaliemikuutiota |
mustapippuria myllystä | |
½ pkt (à 200 g) | Valio Viola® kevyt basilika tuorejuustoa tai pktValio Viola® kevyt ruohosipuli tuorejuustoa |
1 prk (2 dl) | |
1 - 2 dl | tuoretta persiljaa hienonnettuna |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.