Suomen sienisato käynnistyy keltavahveroilla eli kantarelleilla. Yhdessä pekonin kanssa paistettuna ja tuorejuustolla ja ruokakermalla täydennettynä, niistä saa herkullisen täytteen lettukesteihin. Kesäisen sienimetsän sijaan, kantarelleja löytää ympäri vuoden pakastealtaista.
1 l | kantarelleja |
1 pkt (170 g) | amerikanpekonia |
1 | porkkana |
75 - 100 g | kevätsipulia |
½ rkl | kantarellifondia tai 0.333 lihaliemikuutiota |
mustapippuria myllystä | |
½ pkt (à 200 g) | Valio Viola® kevyt basilika tuorejuustoa tai pktValio Viola® kevyt ruohosipuli tuorejuustoa |
1 prk (2 dl) | |
1 - 2 dl | tuoretta persiljaa hienonnettuna |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.