Vegaaninen sienisalaatti

Vegaaninen sienisalaatti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen sienisalaatti

Vegaaninen sienisalaatti

Perinteinen sienisalaatti syntyy helposti maidottomana. Oletko kokeillut jo dippailla sienisalaattia rapeilla ruisleipälastuilla? Tämä helppo ja herkullinen tarjoiluehdotus ihastuttaa illanistujaisissa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
maustuminen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 dl
suolasieniä
1 dl
1 dl
½
punasipuli
2 rkl
ruohosipulia
½ tl
rosépippuria

Ohje

  1. Liota sienistä tarvittaessa liika suola ja valuta. Vaahdota Easy Whipping ja lisää vaahdon joukkoon gurtti. Sekoita sienet joukkoon.
  2. Hienonna punasipuli ja ruohosipuli. Sekoita sienivaahdon joukkoon.
  3. Laita dippi kulhoon ja viimeistele rosépippurilla. Anna maustua jääkaapissa n. 1 h.
  4. Dippaile esim. saaristolais- tai ruissipseillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.