Vegaaninen sienisalaatti

Vegaaninen sienisalaatti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen sienisalaatti

Vegaaninen sienisalaatti

Perinteinen sienisalaatti syntyy helposti maidottomana. Oletko kokeillut jo dippailla sienisalaattia rapeilla ruisleipälastuilla? Tämä helppo ja herkullinen tarjoiluehdotus ihastuttaa illanistujaisissa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
maustuminen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 dl
suolasieniä
1 prk (200 g)
1 dl
½
punasipuli
2 rkl
ruohosipulia
½ tl
rosépippuria

Ohje

  1. Liota sienistä tarvittaessa liika suola ja valuta. Vaahdota Dream fraiche ja Easy Whipping. Sekoita sienet joukkoon.
  2. Hienonna punasipuli ja ruohosipuli. Sekoita sienivaahdon joukkoon.
  3. Laita dippi kulhoon ja viimeistele rosépippurilla. Anna maustua jääkaapissa n. 1 h.
  4. Dippaile esim. saaristolais- tai ruissipseillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.