
Venäjä
Venäläisellä keittiöllä on pitkä historia ja ruoat ovat täynnä runsaita makuja. Keittiön ominaisia raaka-aineita on esimerkiksi lohi, smetana, rahka, hapankaali, sienet ja tattari. Blinien, stroganovin, borssikeiton ja muiden venäläisten herkkujen reseptit löydät täältä!
21 reseptiä

30 min
Arkiborssi

1 h 30 min
Kasvisborssi

40 min
Tulinen lohiseljanka

1 h 45 min
Moskovan pata

2 h 40 min
Kulitsa

12 h 45 min
Alkupala-blinit

1 h 45 min
Borssikeitto

13 h 30 min
Zakuska-pöytä

15 min
Kylmä kesäkeitto

35 min
Helppo liha-stroganov

20 min
Porkkana-juustotahna

25 min
Hedelmillä täytetty syrnikki

50 min
Tatti Julienne

30 min
Salat Olivier

1 h 45 min
Pelmenit

1 h
Sienisyrnikit eli sieni-rahkaletut

1 h
Makkaraborssi

45 min
Pikainen borssi

2 h 15 min
Blinit

1 h 15 min
Stroganov

10 h 40 min
Pasha
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?