
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 150 g jokiravun pyrstöjä tilli-suolaliemessä
- 100 g palvattua lampaanpaistia tai palvikinkkua
- 1 suolakurkku tai maustekurkku
- 1 pala (200 g) kurkkua
- 1 ruukku romainesalaattia
Kastike
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- ½ dl majoneesia
- 2 keitettyä kananmunaa hienonnettuna
- 1 rkl kapriksia
- 2 tl sinappia
- 2 tl viinietikkaa
- 1 tl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kastike. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla. Nosta kastike jääkaappiin maustumaan salaatin valmistamisen ajaksi.
- Valuta jokiravun pyrstöt suolaliemestä siivilän avulla. Jos käytät pakastettuja jokiravun pyrstöjä, sulata ne jääkaapissa puoli vuorokautta. Leikkaa palviliha, suolakurkku ja tuorekurkku kuutioiksi. Huuhtele ja revi salaatinlehdet pienemmiksi paloiksi.
- Nostele salaattiainekset sekaisin salaattikulhoon. Lisää kastike ja sekoita kevyesti salaatin joukkoon. Tarjoile heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
122 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
10,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa