
Lammasreseptit
Lammas- ja karitsaruoat sopivat niin arkeen kuin juhlaan, ja erityisen suosittuja ne ovat pääsiäisenä. Lampaanliha on hieno ja laadukas raaka-aine, jota kannattaa valmistaa toki muulloinkin. Esimerkiksi pitkään haudutettu lammaspata on vastustamattoman mureaa ja maukasta. Lampaanjauhelihasta taas valmistuvat helpot arkiruoat, kuten lammaspyörykät ja lammasmurekkeet.
Valion reseptivalikoimasta löydät uudet suosikkiruoat sekä klassiset lammasreseptit, kuten karitsan paahtopaistin ja lammasragun. Karitsan paahtopaisti kruunaa pääsiäispöydän, kun taas lammasragu on juhlavampi versio jauhelihakastikkeesta. Karitsanpaisti maistuu puolestaan mämmikastikkeella tai konjakki-kermakastikkeella.
Katso kaikki lammasreseptit ja valitse oma seuraava suosikkisi!
31 reseptiä

Pääsiäissalaatti

Lammaspelti

Lammasragu

Nyhtölammas

Karitsan paahtopaisti

Lammaspaisti

Karitsanpaisti mämmikastikkeella

Karitsanpaisti konjakki-kermakastikkeella

Karitsan potka

Kreikkalaiset pitaleivät

Kibbeh eli mausteinen lammaspyörykkä

Lammas-kaftat & kukkakaalilisäke

Yrtti-sinappikuorrutettu karitsankare

Salaatti ylikypsästä lampaasta & Dukkah-kastike

Tagine

Kreikkalaiset lihapullat

Kreikkalainen lammaspata

Karitsan fileetä ja pippurikastiketta

Lammasmurekevartaat

Lampaanviulu voi-valkosipulimarinadissa

Hapankaali-jauhelihapaistos

Pikainen vorschmack

Salat Olivier

Pelmenit
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?