Yrtti-sinappikuorrutettu karitsankare

Yrtti-sinappikuorrutettu karitsankare
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Yrtti-sinappikuorrutettu karitsankare

Yrtti-sinappikuorrutettu karitsankare

Karitsankare on suussasulavan mureaa ja miedon makuista lihaa, joka maistuu usein myös niille, jotka vierastavat lampaanlihaa. Yrtti-sinappikuorrutus antaa kareelle mukavan rapean pinnan ja hyvän maun. Tarjoa karitsankaretta juhla-aterian pääruokana.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
12 min
Yhteensä
42 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 (800 g)
lampaankaretta
¼ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2 tl
Dijon-sinappia
½ dl
tuoreita yrttejä , esim. lehtipersilja, timjami, rosmariini
¼ dl
korppujauhoja
2 - 3 rkl

Ohje

  1. Poista kareesta ylimääräinen rasva ja kalvot. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Levitä pinnalle ohut kerros sinappia.
  3. Hienonna yrtit ja sekoita joukkoon korppujauho. Kierittele kareet seoksessa.
  4. Ruskista ne nopeasti kuumalla pannulla voissa.
  5. Kypsennä uunissa 200 asteessa 12 - 16 min, riippuen haluatko lihan olevan medium vai kypsä. Ota uunista ja anna vetäytyä folioon peitettynä muutama min.
  6. Leikkaa kare luiden välistä kyljyksiksi.
  7. Tarjoa Duchesse-perunoiden ja Vanilja-rosmariinikastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
259 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›