Karitsankare on suussasulavan mureaa ja miedon makuista lihaa, joka maistuu usein myös niille, jotka vierastavat lampaanlihaa. Yrtti-sinappikuorrutus antaa kareelle mukavan rapean pinnan ja hyvän maun. Tarjoa karitsankaretta juhla-aterian pääruokana.
2 (800 g) | lampaankaretta |
¼ tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
2 tl | Dijon-sinappia |
½ dl | tuoreita yrttejä , esim. lehtipersilja, timjami, rosmariini |
¼ dl | korppujauhoja |
2 - 3 rkl |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.