Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
12 min
Yhteensä
42 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 (800 g) lampaankaretta
- ¼ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 tl Dijon-sinappia
- ½ dl tuoreita yrttejä, esim. lehtipersilja ja timjamia
- ¼ dl korppujauhoja
-
2-3 rkl (30 g)
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Poista kareesta ylimääräinen rasva ja kalvot. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä pinnalle ohut kerros sinappia.
- Hienonna yrtit ja sekoita joukkoon korppujauho. Kierittele kareet seoksessa.
- Ruskista ne nopeasti kuumalla pannulla voissa.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa 12 - 16 min, riippuen haluatko lihan olevan medium vai kypsä. Ota uunista ja anna vetäytyä folioon peitettynä muutama min.
- Leikkaa kare luiden välistä kyljyksiksi.
- Tarjoa Duchesse-perunoiden ja Vanilja-rosmariinikastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
250 kcal
Proteiini
15,4 g
Hiilihydraatti
1,3 g
Rasva
20,6 g
Tyydyttynyt rasva
9,2 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.