
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 (n. 900 g) karitsan paahtopaistia
- 1 tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 2 tl Dijon-sinappia
-
50 g
Valio Juhla® cheddar juustoaValio Juhla® cheddar on Valion juustomestarien taidonnäyte vaativaan herkutteluun: pitkään kypsytetty, hienostuneen hapan ja hedelmäisen…
- ½ dl korppujauhoja
- 3 vartta tuoretta rosmariinia
Sipuli-voilisäke
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 sipuli
- 3-4 valkosipulin kynttä
- 1 dl ruohosipulia
- 1 rkl valkoviinietikkaa
Jaa resepti
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön n. ½ h ennen kypsentämistä.
- Mausta lihat kauttaaltaan suolalla ja pippurilla. Sivele pintaan ohuelti sinappia.
- Raasta juusto. Lisää joukkoon korppujauho ja hienonnettu rosmariini. Pyörittele paistit seoksessa.
- Nosta paistit uunipellille tai -vuokaan.
- Paista uunin ylä-/keskiosassa 225 asteessa 15 min. Anna vetäytyä 5 - 10 min ennen tarjoilua.
Sipuli-voilisäke
- Sulata voi pienessä kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota niitä voissa muutama min. Lisää hienonnettu ruohosipuli ja etikka. Tarjoa paahtopaistien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
194 kcal
Proteiini
15,5 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
13,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,7 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa