Mämmillä maustettu maltaisen makea kastike on täydellinen pari voimakaan makuiselle lihalle. Mämmikastikkeella glaseerataan lihapaloille ensin kiiltävä ja paahteisen rapea pinta ja loppu tarjotaan kastikkeena. Kertakaikkisen herkullista!
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
n. 2,5 kg | luullista karitsan lihaa , esim. potkaa tai lapaa |
Keitinliemi | |
---|---|
3 | porkkanaa |
2 | sipulia |
6 | valkosipulin kynttä |
400 g | kuivattuja luumuja |
5 dl | tummaa olutta |
1 ½ l | vettä |
Mämmikastike glaseeraukseen | |
1 dl | |
250 g | Kymppi Luomu Mämmiä |
½ dl | fariinisokeria |
4 | tähtianista |
3 vartta | timjamia |
6 | kokonaista mustapippuria |
Lisäksi | |
n. 1 tl | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.