Kibbeh on lähi-idän ruokakulttuureissa tarjottava mausteinen lihapyörykkä. Perinteisesti kibbeh on valmistettu vuohen jauhelihasta ja bulgurista. Tässä versiossa käytetään kuitenkin helpommin saatavaa karitsan jauhelihaa.
2 ½ dl (200 g) | bulguria |
1 tl | meiramia |
½ tl | maustepippuria |
½ tl | juustokuminaa |
½ tl | mustapippuria |
ripaus | muskottipähkinää |
1 tl | suolaa |
1 rkl | chilitahnaa |
2 dl | vettä |
400 g | karitsan paistijauhelihaa |
1 pieni | sipuli |
Tarjoiluun | |
---|---|
2 dl | |
1 dl | tuoretta minttua |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.