Kibbeh on lähi-idän ruokakulttuureissa tarjottava mausteinen lihapyörykkä. Perinteisesti kibbeh on valmistettu vuohen jauhelihasta ja bulgurista. Tässä versiossa käytetään kuitenkin helpommin saatavaa karitsan jauhelihaa.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
2 ½ dl (200 g) | bulguria |
1 tl | meiramia |
½ tl | maustepippuria |
½ tl | juustokuminaa |
½ tl | mustapippuria |
ripaus | muskottipähkinää |
1 tl | suolaa |
1 rkl | chilitahnaa |
2 dl | vettä |
400 g | karitsan paistijauhelihaa |
1 pieni | sipuli |
Tarjoiluun | |
---|---|
2 dl | |
1 dl | tuoretta minttua |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.