Lammasragu

Lammasragu
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Lammasragu

Jauhelihakastikkeen juhlavampi versio lammasragu hautuu pitkään ja valmistetaan karitsan jauhelihasta. Panosta myös hyvänlaatuiseen pastaan. Tämä tuhti herkku ei jätä ruokailijoita nälkäiseksi.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Valmistusajat yhteensä
1 h
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
porkkanaa
1
lehtisellerin varsi
1
sipuli
3 rkl
140 g
pekonia kuutioina
400 g
karitsan jauhelihaa
¾ dl
kuivaa valkoviiniä , tai sitruunamehua
1 rkl
tomaattipyreetä
1 tl
suolaa
1 tlk (400 g)
kokonaisia kuorittuja tomaatteja
1 prk (2,5 dl)

Lisäksi

nauhapastaa esim. pappardelle

Ohje

  1. Hienonna porkkanat, selleri ja sipuli. Kuullota padan pohjalla Oivariini rasvassa hetki.
  2. Lisää pataan pilkottu pekoni ja karitsan jauheliha. Paista. Lisää valkoviini ja anna poreilla hetki.
  3. Lisää lopuksi tomaattipyree, kuoritut tomaatit ja ruokakerma. Mausta suolalla. Anna hautua kannen alla välillä sekoittaen noin 1 h.
  4. Tarjoile keitetyn nauhapastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›