Karitsanpaisti on helppo tapa lähestyä lampaanlihaa. Karitsa on miedomman makuista ja paisti hyvin mureaa, joten sen valmistaminen on helppoa. Karitsan kanssa juhlapöytään sopii perinteinen konjakilla ja pippurilla maustettu kermakastike.
4 (n. 750 g) | karitsan paahtopaistia |
1 tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
2 - 3 | valkosipulin kynttä |
1 varsi | tuoretta rosmariinia |
Paistamiseen | |
---|---|
25 g | |
Konjakki-kermakastike | |
25 g | |
2 | salottisipulia |
2 dl | demi-glace kastikepohjaa |
1 ½ - 2 dl | |
½ - 3/4 dl | konjakkia |
ripaus | suolaa |
mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.