Karitsanpaisti on helppo tapa lähestyä lampaanlihaa. Karitsa on miedomman makuista ja paisti hyvin mureaa, joten sen valmistaminen on helppoa. Karitsan kanssa juhlapöytään sopii perinteinen konjakilla ja pippurilla maustettu kermakastike.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
4 (n. 750 g) | karitsan paahtopaistia |
1 tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
2 - 3 | valkosipulin kynttä |
1 varsi | tuoretta rosmariinia |
Paistamiseen | |
---|---|
25 g | |
Konjakki-kermakastike | |
25 g | |
2 | salottisipulia |
2 dl | demi-glace kastikepohjaa |
1 ½ - 2 dl | |
½ - 3/4 dl | konjakkia |
ripaus | suolaa |
mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.