Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 450 g karitsan paistijauhelihaa
- 5 valkosipulin kynttä
- 1 sipuli
- 1 dl korppujauhoja
- 1 kananmuna
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1 rkl oreganoa
Jaa resepti
Ohje
- Laita jauheliha kulhoon ja sekoita murennettu salaattijuusto joukkoon.
- Lisää kulhoon hienonnetut sipulit, korppujauhot, kananmuna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi massaksi.
- Muotoile taikinasta pyöryköitä vedellä kostutetuin käsin. Paista lihapullia uunissa 200 asteessa 10 min
- Tarjoa lihapullat raikkaan salaatin ja tzatzikikastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
184 kcal
Proteiini
15,3 g
Hiilihydraatti
5,6 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.