Lammasmurekevartaat

Lammasmurekevartaat
Tehnyt RoosaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Roosa Valio Koekeittiöstä

Lammasmurekevartaat

Lammasmurekevartaat

Pehmeän mausteisesta murekemassasta muotoutuu kätevästi uunissa paistettavia lammasmurekevartaita. Kokeile myös lammaspyöryköinä.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (150 g)
iso sipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 rkl
1 tl
mustapippurirouhetta
½ tl
kardemummaa
400 g
lampaan jauhelihaa
1 prk (200 g)
1
kananmuna
1 viipale
vaaleaa leipää murennettuna
1 tl
suolaa
n. ½ dl
tuoretta minttua hienonnettuna

Lisäksi

puisia grillivarrastikkuja

Ohje

  1. Laita puiset grillivartaat likoamaan kylmään veteen.
  2. Hienonna sipulit ja kuullota Oivariini rasvassa pannulla. Lisää kardemumma ja mustapippuri.
  3. Sekoita jauhelihan joukkoon sipuliseos, kermaviili, muna ja murennettu leipä. Mausta suolalla ja mintulla. Sekoita tasaiseksi.
  4. Muotoile murekeseoksesta n. 12 - 15 pitkää tankoa. Pujota grillivarrastikkuihin leivinpaperin päällä.
  5. Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa n. 12 - 15 min tai kunnes kypsiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›