Taginella tarkoitetaan sekä kannellista, alkuperältään marokkolaista savipataa että taginessa valmistettua ruokalajia. Tagine-padan idea on siinä, että kyseisen mallisessa padassa syntyy mehevä ruoka. Jos et omista tagine-pataa, käytä tavallista pataa tai paksupohjaista kattilaa.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
1 kg | karitsan paahtopaistia tai broilerin rintafileetä tai porsaan sisäpaistia |
½ dl | |
1 ½ tl | jauhettua inkivääriä |
2 tl | korianterin siemeniä |
1 | kanelitanko |
2 rkl | vaaleaa balsamietikkaa |
1 ¼ tl | suolaa |
3 - 4 dl | vettä |
3 - 4 (300 g) | porkkanaa |
8 | pehmeää, kivetöntä taatelia (tuoretta tai kuivattua) |
3 - 6 | valkosipulin kynttä |
2 (250 g) | sipulia |
1 prk (2 dl) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.