
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 45 min
Yhteensä
2 h 5 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g karitsan paistijauhelihaa
- 1 pieni sipuli
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 3-4 anjovisfileetä
- 1 pieni suolakurkku
- 1 rkl tomaattipyreetä
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® kolme pippuria tuorejuustoaValio Viola® kevyt kolme pippuria tuo lempeän pippurista makua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää…
Jaa resepti
Ohje
- Levitä jauheliha leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Levitä jauhelihan päälle. Kypsennä 200 asteessa n. 15 min.
- Kaada jauhelihaseos monitoimikoneen kulhoon. Mittaa joukkoon myös muut aineet. Jauha tasaiseksi massaksi. Massa pitäisi olla löysähköä, muttei kastikemaista. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.
- Kaada jauhelihaseos uunivuokaan. Kypsennä 150 asteessa n. 1 t 30 min. Nosta vuoka uunista ja jäähdytä hyvin. Jäähtyessään seos tiivistyy.
- Tarjoile vorschmack uunissa paahdettujen, voilla ja balsamiviinietikalla maustettujen punajuurilohkojen ja ruisleipätikkujen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
180 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
2,4 g
Rasva
14,4 g
Tyydyttynyt rasva
7,3 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa