Tulinen lohiseljanka

Tulinen lohiseljanka
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Tulinen lohiseljanka

Tulinen lohiseljanka

Seljanka kuuluu venäläisen keittiön klassikoihin. Tämä lohiseljanka kätkee liemeen makeaa tulisuutta. Sitruunasmetana viimeistelee maut.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Valmistusajat yhteensä
25 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
kiinteää perunaa
2
porkkanaa
100 g
tuoretta fenkolia
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
2 rkl
6 dl
vettä
1 prk (2,5 dl)
1 tl
suolaa
15
mustapippuria
3
laakerinlehteä
500 g
lohifileetä
2 rkl
hienonnettua tilliä
1 ½ rkl
kapriksia

Lisäksi

1 prk (120 g)
½
sitruunan mehu ja raastettu kuori

Ohje

  1. Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota kasvikset Oivariini rasvassa kattilassa.
  2. Lisää vesi, ruokakerma ja kuivamausteet. Anna kiehua n. 15 min.
  3. Poista lohesta mahdolliset ruodot ja nahka. Kuutioi kala ja lisää keittoon. Hauduta kypsäksi.
  4. Mausta lopuksi tuoreella tillillä sekä kapriksilla.
  5. Sekoita smetanaan sitruunan mehu sekä raastettu kuori. Tarjoile sitruunasmetanaa keiton kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.