
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.83
tähteä viidestä
23 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kiinteää perunaa
- 2 porkkanaa
- 100 g tuoretta fenkolia
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 6 dl vettä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sweet chiliLaktoositon Valio ruokakerma sweet chili sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 1 tl suolaa
- 15 mustapippuria
- 3 laakerinlehteä
- 500 g lohifileetä
- 2 rkl hienonnettua tilliä
- 1½ rkl kapriksia
Lisäksi
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- ½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota kasvikset Oivariini rasvassa kattilassa.
- Lisää vesi, ruokakerma ja kuivamausteet. Anna kiehua n. 15 min.
- Poista lohesta mahdolliset ruodot ja nahka. Kuutioi kala ja lisää keittoon. Hauduta kypsäksi.
- Mausta lopuksi tuoreella tillillä sekä kapriksilla.
- Sekoita smetanaan sitruunan mehu sekä raastettu kuori. Tarjoile sitruunasmetanaa keiton kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
108 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa