Helppo liha-stroganov

Helppo liha-stroganov

35 min
helppo
102 kcal / 100g
5
3

Tämä koko perheelle maistuva liha-stroganov ei sido sinua pitkäksi aikaa lieden ääreen. Ruoan tulee hautua 20 - 25 min, jotta liha mureutuu, mutta itse valmistus on nopeaa. Haudutuksen aikana kypsyvät kätevästi vaikka perunat.

Ainekset

4 annosta
400 g
naudan paistisuikaleita
1 rkl
100 g
sipuli
½ rkl
soijakastiketta
1 rkl
tomaattipyreetä
½ rkl
sinappia
1 prk (3 dl)
1 dl
vettä
1 (venäläinen)
suolakurkku
tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön 1/2 h ennen paistamista.
  2. Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää lihasuikaleet ja hienonnettu sipuli. Ruskista, mausta soijalla.
  3. Lisää tomaattipyree ja sinappi. Paista vielä hetki.
  4. Lisää kastike, huuhtele tölkki vedellä ja kaada pannulle.
  5. Hauduta hiljaa kiehuen kannen alla 15 min. Kuutioi suolakurkku, lisää joukkoon. Hauduta vielä 5 - 10 min.
  6. Viimeistele kastike hienonnetulla persiljalla. Tarjoa stroganov keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (3)

Anna I8.2.2017 kello 14:08
Ruokalajin nimi on stroganoff. Kannattanee vaihtaa niin löytyy paremmin jos joku etsii.
Nimetön30.6.2016 kello 13:22
Tein jauhelihahasta ja oli todella hyvää. Koko perhe tykkäsi minut lukien. Kiitos ;)
Nimetön19.3.2016 kello 23:51
Lihoja pitäisi hauduttaa kauemmin, jotta niistä tulisi mureita.