Helppo liha-stroganov

Helppo liha-stroganov
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Helppo liha-stroganov

Helppo liha-stroganov

Tämä koko perheelle maistuva liha-stroganov ei sido sinua pitkäksi aikaa lieden ääreen. Ruoan tulee hautua 20 - 25 min, jotta liha mureutuu, mutta itse valmistus on nopeaa. Haudutuksen aikana kypsyvät kätevästi vaikka perunat.

Valmistusaika

Työaika
15 min
hauduttaminen
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
naudan paistisuikaleita
1 rkl
100 g
sipuli
½ rkl
soijakastiketta
1 rkl
tomaattipyreetä
½ rkl
sinappia
1 prk (3 dl)
1 dl
vettä
1 (venäläinen)
suolakurkku
tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön 1/2 h ennen paistamista.
  2. Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää lihasuikaleet ja hienonnettu sipuli. Ruskista, mausta soijalla.
  3. Lisää tomaattipyree ja sinappi. Paista vielä hetki.
  4. Lisää kastike, huuhtele tölkki vedellä ja kaada pannulle.
  5. Hauduta hiljaa kiehuen kannen alla 15 min. Kuutioi suolakurkku, lisää joukkoon. Hauduta vielä 5 - 10 min.
  6. Viimeistele kastike hienonnetulla persiljalla. Tarjoa stroganov keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›