Pippuripihvi turkinpippurikastikkeella

Pippuripihvi turkinpippurikastikkeella
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Pippuripihvi turkinpippurikastikkeella

Pippuripihvi turkinpippurikastikkeella

Haaveiletko mehevästä pihvistä? Haluaisitko kokata erityiselle miehelle jotain erityistä? Turkinpippurilla kruunattu pippuripihvi on herkullisen mehukas tarjottava isänpäivän dinnerille.

Valmistusaika

Työaika
15 min
temperointi
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
naudan ulkofileepihviä
20 g
4
turkinpippuria
1 - 1 ½ tl
suolaa
1 - 2 tl
pippurisekoitusta

Kastike

2 dl
( 2 rkl
konjakkia )
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Valitse laadukasta ja mureaa lihaa. Nosta pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista. Mausta nyrkillä kevyesti nuijitut pihvit suolalla ja pippurisekoituksella.
  2. Sulata pannulle voi ja turkinpippurit, älä polta. Paista pihvit kauniin ruskeiksi molemmin puolin, n. 3 min. Nosta folion alle vetäytymään.
  3. Lisää kerma ja konjakki pannulle keitä kasaan muutama minuutti sekoitellen. Viimeistele tuoreeltaan rouhitulla mustapippurilla
  4. Tarjoa pihvit pippurikastikkeen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
194 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.