Grillipihvit ja AURA maustevoi

Grillipihvit ja AURA maustevoi
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Grillipihvit ja AURA maustevoi

Grillipihvit ja AURA maustevoi

Laita grilli kuumaksi ja herkulliset pihvit ananasten kera tulille. Tässä ohjeessa on paljon makua, mutta vähän vaivaa ja raaka-aineita. Kesän jälkeen onnistut ohjeella myös kotikeittiössä - parhaiten valurautaisella parilapannulla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
temperointi
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
650 - 700 g
naudan ulkofileetä
1 tlk (227/139 g)
ananasrenkaita
suolaa ja pippuria

AURA maustevoi

50 g
1 rkl
hienonnettua tuoretta basilikaa
½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Valmista ensin maustevoi: Yhdistä voi, AURA muru ja basilika. Muotoile maustevoi folion tai kelmun sisään tangoksi ja nosta jääkaappiin.
  2. Poista lihasta tarvittaessa paksut kalvo-osat. Leikkaa filee neljäksi viipaleeksi. Jätä pihvit huoneenlämpöön n. ½ tunniksi.
  3. Nuiji huoneenlämpöiset pihvit kelmun sisällä ohuemmiksi.
  4. Valuta ananakset.
  5. Paista pihvit molemmin puolin öljytyllä parilla. Pihvit ovat valmiita käännettäviksi, kun lihasnestettä alkaa muodostua pintaan. Tähän menee vain n. 1 min per puoli. Grillaa myös ananakset.
  6. Kun pihvit ovat paistuneet, rouhaise päälle suolaa ja pippuria.
  7. Nosta pihvien päälle grillatut ananakset ja AURA voista leikattu maustevoinappi.
  8. Tarjoa esim. grillisalaatin, leivän ja perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.