
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 ankanrintaa
- 1 tl suolaa ja mustapippuria myllystä
- 4 vartta tuoretta rosmariinia
- 1 kokonainen valkosipuli
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 dl
Valio Hedelmätarha® appelsiinitäysmehuaValio Hedelmätarha® appelsiinitäysmehu on mehukas aloitus päivälle! Raikasta täysmehua, hedelmälihaa ja runsaasti C-vitamiinia.
Jaa resepti
Ohje
- Laita ankanrinnat leikkuulaudalle. Leikkaa nahkaan ristikkäisviillot. Hiero pintaan molemmin puolin suola ja pippuri.
- Asettele ankanrinnat nahkapuoli alaspäin kylmälle pannulle ja paahda keskilämmöllä, kunnes rasva on sulanut noin puoleen ja pinta on rapea ja kauniin ruskea.
- Lisää pannulle rosmariini ja halkaistu valkosipulin pää, käännä ankat ja ruskista lihapuolelta.
- Lisää pannulle voi ja mehu. Anna karamellisoitua n. 8 min, kunnes ankka on vielä pehmeä, mutta kiinteä. Nosta pannu levyltä ja anna vetäytyä kannen alla 5 min.
- Leikkaa viipaleiksi ja sivele päälle appelsiinisiirappia. Tarjoa lehtikaali-parsa caesarin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
171 kcal
Proteiini
19,2 g
Hiilihydraatti
2,6 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa