Siirry sisältöön
Reseptiyhteistyö

Teemu Laurellin grillattu naudan ulkofilee

Naudan ulkofilee on takuuvarma valinta grilliin ja pannulle. Tällä ohjeella paistat täydelliset ulkofileepihvit medium-kypsyyteen.

Teemu Laurellin grillattu naudan ulkofilee
Teemu Laurellin grillattu naudan ulkofilee

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annnosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 (800 g) naudan ulkofileepihviä, luomu
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

Ohje

  1. Ota lihat huoneenlämpöön 30–60 min ennen grillausta. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla.
  2. Grillaa pihvejä molemmin puolin 2–3 minuuttia kuumassa grillissä.
  3. Tarkista kypsyys sisälämpömittarilla. Lämpötilan tulisi olla 50–52 astetta, jolloin lihan kypsyys on medium.
  4. Anna lihan vetäytyä 5–10 minuuttia ennen tarjoilua, jotta liha pysyy mehukkaana.

Vinkki

Voit halutessasi sivellä lihan pinnan kevyesti öljyllä ennen grillausta.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 129 kcal
Proteiini 22,9 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 4 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • mustapippuria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search