Hunajaglaseeratut porsaankyljykset

Hunajaglaseeratut porsaankyljykset

45 min
helppo
179 kcal / 100g
1
0

Porsaankyljykset ovat edullinen ja helppo arkiruokien raaka-aine, sillä liha on mureaa ja kypsyy nopeasti. Rosmariinilla maustettu hunajaglaaseeraus tekee kyljyksistä erityisen meheviä ja maukkaita.

Ainekset

4 annosta
4
porsaan kyljystä
1 rkl
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2 rkl
hunajaa
½ rkl
Worcestershire-kastiketta
1 varsi
tuoretta rosmariinia
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön n. ½ h ennen paistamista.
  2. Kuumenna Oivariini pannulla. Paista kyljykset molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää pannulle hunaja, worcestershire-kastike ja rosmariini. Kuumenna keskilämmöllä n. 5 min, kunnes kastike on siirappimaista ja kyljykset kypsät.
  4. Tarjoa jogurttikastikkeen ja uunijuuresten kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
11 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)