Hunajaglaseeratut porsaankyljykset

Hunajaglaseeratut porsaankyljykset
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Hunajaglaseeratut porsaankyljykset

Hunajaglaseeratut porsaankyljykset

Porsaankyljykset ovat edullinen ja helppo arkiruokien raaka-aine, sillä liha on mureaa ja kypsyy nopeasti. Rosmariinilla maustettu hunajaglaaseeraus tekee kyljyksistä erityisen meheviä ja maukkaita.

Valmistusaika

Työaika
15 min
temperointi
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
porsaan kyljystä
1 rkl
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2 rkl
hunajaa
½ rkl
Worcestershire-kastiketta
1 varsi
tuoretta rosmariinia
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön n. ½ h ennen paistamista.
  2. Kuumenna Oivariini pannulla. Paista kyljykset molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää pannulle hunaja, worcestershire-kastike ja rosmariini. Kuumenna keskilämmöllä n. 5 min, kunnes kastike on siirappimaista ja kyljykset kypsät.
  4. Tarjoa crème fraîchen ja uunijuuresten kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.