
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Kokenut kokkaaja
- Uuni180°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annnosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 300 g naudan sisäfileetä, pihveiksi leikattuna
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl rosépippuria
- 1 tl Dijon-sinappia
- ripaus suolaa
- 1 rkl rypsiöljyä
-
1 rkl
Valio normaalisuolaista voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 timjamin oksaa, tai rosmariinia
Pippurikermakastike
- 2 dl valkoviiniä
- 4 dl kanalientä
-
1 rkl
Valio normaalisuolaista voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
2½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Aloita annoksen valmistus kastikkeesta. Mittaa kattilaan valkoviini ja keitä kasaan kunnes alkuperäisestä nestemäärästä on jäljellä kolmasosa.
- Lisää joukkoon kanaliemi ja keitä kasaan niin, että nestettä on jäljellä puolet. Siirrä liemi sivuun odottamaan.
- Paahda pippureita kuumalla pannulla 1-2 minuuttia. Hienonna pippurit morttelissa.
- Voitele pihvien reunat dijon-sinapilla ja pyörittele reunat pippurirouheessa. Ripottele pihvien pinnalle kevyesti suolaa.
- Laita pannu lämpenemään pihvejä varten. Lisää pannulle öljy.
- Paista pihvejä 2–3 minuuttia per puoli kuumalla pannulla. Lisää paistamisen loppuvaiheessa 1 rkl voita pannulle. Voit myös lisätä halutessasi tuoreita yrttejä (timjami, rosmariini) tuomaan makua.
- Siirrä pihvit uunipellille. Älä pese pannua. Kypsennä pihvit loppuun uunissa 180 asteessa kunnes pihvien sisälämpötila on 52–54 astetta. Anna pihvien vetäytyä noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua, jotta liha pysyy mehukkaana.
- Lisää kastikkeen voi pannulle, jossa pihvit paistettiin. Kun voi on sulanut, kaada pannulle kana-valkoviinikastikepohja. Keitä 1–2 minuuttia. Lisää kastikkeen joukkoon kuohukerma ja jatka keittämistä miedolla lämmöllä.
- Maista ja mausta vielä tarpeen mukaan suolalla ja pippurilla.
- Tarjoile kastike pippuripihvien kanssa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
0,9 g
Hiilihydraatti
1,5 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6,3 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.