Karee raisu eli japanilainen curry sisältää meille suomalaisille kovin tuttuja kasviksia - perunaa ja sipulia - yhdessä paistilihan kanssa. Japanilaisia täyteläisiä currymaustekuutioita voi ostaa etnisistä liikeistä, mutta tällä ohjeella pääset itse tehtynä hyvin identtiseen makuun. Kokeile ja ihastu - helposti.
1 kg | naudan ulko- tai sisäpaistia |
2 dl | |
2 rkl | currya |
1 rkl | garam masala -maustesekoitusta |
1 | lihaliemikuutio |
1 rkl | hunajaa |
800 g | perunaa |
400 g | porkkanaa |
1 tl | suolaa |
200 g | sipulia |
4 dl | vettä |
2 rkl | vehnäjauhoja |
Paistamiseen | |
---|---|
Lisäksi | |
( (japanilaisittain) | keitettyä riisiä tai leipää ) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.