Cajun steak hodari

Cajun steak hodari
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Cajun steak hodari

Cajun steak hodari

Grillimestarin parempi hodari täyttyy maukkaalla entrecôte-pihvillä, aromikkaalla AURA juustolla ja marinoidulla sipulilla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
33 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
8
hot dog -sämpylää
2
entrecôtepihviä
2 rkl
cajunmaustetta
1 tl
suolaa
1 prk (200 g)
2 dl
babypinaattia
1 dl
marinoitua punasipulia
1 pkt (170 g)

Ohje

  1. Hiero pihvien pintaan cajunmauste ja suola. Grillaa molemmin puolin n. 3 min ja anna vetäytyä 3 min ennen leikkaamista.
  2. Kuumenna sämpylät grillissä. Voitele pinnat crème fraîchella. Täytä pinaatilla, punasipulilla ja entrecôte viipaleilla. Viimeistele AURA juustolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
204 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.