Cajun steak hodari

Cajun steak hodari
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Cajun steak hodari

Cajun steak hodari

Grillimestarin parempi hodari täyttyy maukkaalla entrecôte-pihvillä, aromikkaalla AURA juustolla ja marinoidulla sipulilla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

33 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
8
hot dog -sämpylää
2
entrecôtepihviä
2 rkl
cajunmaustetta
1 tl
suolaa
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea valkosipuli & yrtit
2 dl
babypinaattia
1 dl
marinoitua punasipulia
1 pkt (170 g)

Ohje

  1. Hiero pihvien pintaan cajunmauste ja suola. Grillaa molemmin puolin n. 3 min ja anna vetäytyä 3 min ennen leikkaamista.
  2. Kuumenna sämpylät grillissä. Voitele pinnat crème fraîchella. Täytä pinaatilla, punasipulilla ja entrecôte viipaleilla. Viimeistele AURA juustolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
204 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.