Siirry sisältöön
Cajun steak hodari

Cajun steak hodari

Grillimestarin parempi hodari täyttyy maukkaalla entrecôte-pihvillä, aromikkaalla AURA juustolla ja marinoidulla sipulilla.

Cajun steak hodari

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 8 hot dog -sämpylää
  • 2 entrecôtepihviä
  • 2 rkl cajunmaustetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 prk (200 g)
    Valio crème fraîchea paahdettu sipuli
    Valio crème fraîche paahdettu sipuli on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai lämpimiin…
    Valio crème fraîche 12 % paahdettu sipuli 200 g laktoositon
  • 2 dl (100 g) babypinaattia
  • 1 dl (100 g) marinoitua punasipulia
  • 1 pala (170 g)
    Valio AURA® juustoa
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e170 g pala

Ohje

  1. Hiero pihvien pintaan cajunmauste ja suola. Grillaa molemmin puolin n. 3 min ja anna vetäytyä 3 min ennen leikkaamista.
  2. Kuumenna sämpylät grillissä. Voitele pinnat crème fraîchella. Täytä pinaatilla, punasipulilla ja entrecôte viipaleilla. Viimeistele AURA juustolla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 183 kcal
Proteiini 12,3 g
Hiilihydraatti 15,5 g
Rasva 7,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search