Cajun steak hodari

Cajun steak hodari
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Cajun steak hodari

Cajun steak hodari

Grillimestarin parempi hodari täyttyy maukkaalla entrecôte-pihvillä, aromikkaalla AURA juustolla ja marinoidulla sipulilla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
8
hot dog -sämpylää
2
entrecôtepihviä
2 rkl
cajunmaustetta
1 tl
suolaa
1 prk (125 g)
2 dl
babypinaattia
1 dl
marinoitua punasipulia
1 pkt (170 g)

Ohje

  1. Hiero pihvien pintaan cajunmauste ja suola. Grillaa molemmin puolin n. 3 min ja anna vetäytyä 3 min ennen leikkaamista.
  2. Kuumenna sämpylät grillissä. Voitele pinnat sulatejuustolla. Täytä pinaatilla, punasipulilla ja entrecôte viipaleilla. Viimeistele AURA juustolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
221 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.