
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä
- 1 kananmuna
- ripaus unikonsiemeniä
Täyte
- 170 g jokiravun pyrstöjä
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- ½ dl majoneesia
- 1 rkl Dijon-sinappia
- 1 rkl tuoretta tilliä
- 0 kg mustapippuria myllystä
Koristeluun
- 0 kg punasipulia
- 0 kg tilliä
- 0 kg mätiä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ravut hyvin.
- Puolita taikinalevyt neliöiksi. Nostele kulmat keskelle ja paina tiukasti kiinni. Leikkaa saksilla viillot kaikille neljälle tasasivulle.
- Nosta uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista uunissa 225 asteessa n. 15 min. Anna torttujen jäähtyä.
- Sekoita täytteen ainekset.
- Nostele torttupohjat tarjoiluastialle ja lusikoi päälle täytettä juuri ennen tarjoilua. Koristele halutessasi hienonnetulla punasipulilla, tillillä ja mädillä.

Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
335 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
16,8 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
12,4 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- unikonsiemeniä
- mustapippuria myllystä
- punasipulia
- tilliä
- mätiä