
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa lakka
-
½ prk (à 3.3 dl)
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 dl lakkahilloa tai lakkoja
Ruis-lakritsimuru
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 30 g saaristolaisleipää
- ½-1 tl raakalakritsijauhetta
Koristeluun
- 4 macarons-leivoksia
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin ruis-lakritsimuru. Hienonna leipä. Paista voissa yhdessä raakalakritsijauheen kanssa muutama min, kunnes seos rapsakoituu. Anna jäähtyä.
- Vaahdota rahka ja kerma yhdessä. Kerrostele ainekset laakeisiin shampanjalaseihin. Ripottele ruismurua väliin ja päälle.
- Koristele annokset macarons-leivoksilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
14,9 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa