Lakka-ruisherkku

Lakka-ruisherkku

Aromaattinen lakka on täydellinen pari tumman lakritsin kanssa. Makea saaristolaisleipä taipuu yllättävästi jälkiruokien viimeistelyyn rapsakaksi paistettuna. Tämä jälkiruoka onnistuu jokaiselta.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (200 g)
½ prk (à 3,3 dl)
1 dl
lakkahilloa tai lakkoja

Ruis-lakritsimuru

1 rkl
30 g
saaristolaisleipää
½ - 1 tl
raakalakritsijauhetta

Koristeluun

4 kpl
macarons-leivoksia

Ohje

  1. Valmista ensin ruis-lakritsimuru. Hienonna leipä. Paista voissa yhdessä raakalakritsijauheen kanssa muutama min, kunnes seos rapsakoituu. Anna jäähtyä.
  2. Vaahdota rahka ja kerma yhdessä. Kerrostele ainekset laakeisiin shampanjalaseihin. Ripottele ruismurua väliin ja päälle.
  3. Koristele annokset macarons-leivoksilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
238 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›