Sitruunainen pasha

Sitruunainen pasha

12 h 15 min
keskitaso
244 kcal / 100g
2
4

Perinteisen pashan valmistuksessa on monia vaiheita. Pasha on kaikessa maukkaudessaan melko raskas jälkiruoka. Tämä kevyempi, raikkaan sitruunainen pasha muistuttaa ulkoisesti esikuvaansa, mutta se valmistuu käden käänteessä. Voit syödä sitruunaisen pashan valutettuna tai ilman.

Ainekset

6 annosta
1 prk (250 g)
n. 1/2 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
raastettua sitruunankuorta
1 - 2 tl
sitruunamehua
¾ dl
keltaisia rusinoita
½ dl
mantelirouhetta
2 dl

Koristeluun

sitruunamelissan lehtiä
keltaisia rusinoita tai viinirypäleitä

Ohje

  1. Yhdistä ainekset, lisää kerma vaahdotettuna.
  2. Kaada seos suodatinpaperilla tai harsolla vuorattuun kahvisuodattimeen tai siivilään. Laita se muovikannuun tai -kulhoon. Valuta jääkaapissa peitettynä vähintään seuraavaan päivään.
  3. Kumoa pasha tarjoilulautaselle. Koristele.

Vinkki

Voit tarjota sitruunaisen pashan jälkiruokana myös ilman valuttamista.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
244 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
16 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)