Sitruunainen pasha

Sitruunainen pasha

Perinteisen pashan valmistuksessa on monia vaiheita. Pasha on kaikessa maukkaudessaan melko raskas jälkiruoka. Tämä kevyempi, raikkaan sitruunainen pasha muistuttaa ulkoisesti esikuvaansa, mutta se valmistuu käden käänteessä. Voit syödä sitruunaisen pashan valutettuna tai ilman.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 prk (250 g)
n. 1/2 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
raastettua sitruunankuorta
1 - 2 tl
sitruunamehua
¾ dl
keltaisia rusinoita
½ dl
mantelirouhetta
2 dl

Koristeluun

sitruunamelissan lehtiä
keltaisia rusinoita tai viinirypäleitä

Ohje

  1. Yhdistä ainekset, lisää kerma vaahdotettuna.
  2. Kaada seos suodatinpaperilla tai harsolla vuorattuun kahvisuodattimeen tai siivilään. Laita se muovikannuun tai -kulhoon. Valuta jääkaapissa peitettynä vähintään seuraavaan päivään.
  3. Kumoa pasha tarjoilulautaselle. Koristele.
Vinkki

Vinkki

Voit tarjota sitruunaisen pashan jälkiruokana myös ilman valuttamista.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
243 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›