
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 15 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 3 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl raastettua sitruunankuorta
- 1-2 tl sitruunamehua
- ¾ dl keltaisia rusinoita
- ½ dl mantelirouhetta
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
Koristeluun
- 0 kg sitruunamelissan lehtiä
- 0 kg keltaisia rusinoita tai viinirypäleitä
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä ainekset, lisää kerma vaahdotettuna.
- Kaada seos suodatinpaperilla tai harsolla vuorattuun kahvisuodattimeen tai siivilään. Laita se muovikannuun tai -kulhoon. Valuta jääkaapissa peitettynä vähintään seuraavaan päivään.
- Kumoa pasha tarjoilulautaselle. Koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
253 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
15,9 g
Rasva
17,6 g
Tyydyttynyt rasva
8,6 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunamelissan lehtiä
- keltaisia rusinoita