Sitruunainen pasha

Sitruunainen pasha
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Sitruunainen pasha

Sitruunainen pasha

Perinteisen pashan valmistuksessa on monia vaiheita. Pasha on kaikessa maukkaudessaan melko raskas jälkiruoka. Tämä raikkaan sitruunainen pasha muistuttaa ulkoisesti esikuvaansa, mutta se valmistuu käden käänteessä. Voit syödä sitruunaisen pashan valutettuna tai ilman.

Valmistusaika

Työaika
15 min
muut
12 h
Yhteensä
12 h 15 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
44 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
200 g
3 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
raastettua sitruunankuorta
1 - 2 tl
sitruunamehua
¾ dl
keltaisia rusinoita
½ dl
mantelirouhetta
2 dl

Koristeluun

sitruunamelissan lehtiä
keltaisia rusinoita tai viinirypäleitä

Ohje

  1. Yhdistä ainekset, lisää kerma vaahdotettuna.
  2. Kaada seos suodatinpaperilla tai harsolla vuorattuun kahvisuodattimeen tai siivilään. Laita se muovikannuun tai -kulhoon. Valuta jääkaapissa peitettynä vähintään seuraavaan päivään.
  3. Kumoa pasha tarjoilulautaselle. Koristele.
Vinkki

Vinkki

Voit tarjota sitruunaisen pashan jälkiruokana myös ilman valuttamista.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.