Sitruunainen pasha

Sitruunainen pasha
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Sitruunainen pasha

Sitruunainen pasha

Perinteisen pashan valmistuksessa on monia vaiheita. Pasha on kaikessa maukkaudessaan melko raskas jälkiruoka. Tämä kevyempi, raikkaan sitruunainen pasha muistuttaa ulkoisesti esikuvaansa, mutta se valmistuu käden käänteessä. Voit syödä sitruunaisen pashan valutettuna tai ilman.

Valmistusaika

Työaika
15 min
muut
12 h
Yhteensä
12 h 15 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 prk (200 g)
3 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
raastettua sitruunankuorta
1 - 2 tl
sitruunamehua
¾ dl
keltaisia rusinoita
½ dl
mantelirouhetta
2 dl

Koristeluun

sitruunamelissan lehtiä
keltaisia rusinoita tai viinirypäleitä

Ohje

  1. Yhdistä ainekset, lisää kerma vaahdotettuna.
  2. Kaada seos suodatinpaperilla tai harsolla vuorattuun kahvisuodattimeen tai siivilään. Laita se muovikannuun tai -kulhoon. Valuta jääkaapissa peitettynä vähintään seuraavaan päivään.
  3. Kumoa pasha tarjoilulautaselle. Koristele.
Vinkki

Vinkki

Voit tarjota sitruunaisen pashan jälkiruokana myös ilman valuttamista.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
283 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›