Perinteisen pashan valmistuksessa on monia vaiheita. Pasha on kaikessa maukkaudessaan melko raskas jälkiruoka. Tämä raikkaan sitruunainen pasha muistuttaa ulkoisesti esikuvaansa, mutta se valmistuu käden käänteessä. Voit syödä sitruunaisen pashan valutettuna tai ilman.
200 g | |
3 rkl | sokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
1 tl | raastettua sitruunankuorta |
1 - 2 tl | sitruunamehua |
¾ dl | keltaisia rusinoita |
½ dl | mantelirouhetta |
2 dl | |
Koristeluun | |
---|---|
sitruunamelissan lehtiä | |
keltaisia rusinoita tai viinirypäleitä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.