
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.29
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1 dl mantelijauhetta
- 1 dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön sitruunakreemiäTäyteläinen ja ihanasti kirpeänmakea Valio sitruunakreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 25 g pikkumarenkeja
Koristeluun
- 0 kg tuoreita marjoja
- 0 kg pikkumarenkeja
Jaa resepti
Ohje
- Aloita rullakakun valmistaminen vatkaamalla munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 225 asteessa 8 min.
- Kumoa pohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi. Jos leivinpaperi ei irtoa helposti, voit levittää hieman kylmää vettä esimerkiksi pullasudin avulla leivinpaperin päälle, jolloin irrottaminen on helpottuu. Jätä pohja jäähtymään peitettynä.
- Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon tuorejuusto.
- Levitä vaahto tasaisesti pohjan pinnalle. Levitä vaahdon päälle sitruunakreemi. Murustele marenki kreemin pinnalle, jätä osa koristeluun.
- Leikkaa pohja noin 5 cm:n tasakokoisiksi suikaleiksi.
- Aloita käärimään rullakakku. Kääri ensimmäinen suikale rullalle. Siirrä rulla seuraavan suikaleen päälle ja jatka rullaamista. Jatka vielä samoin kolmannelle suikaleelle. Siirrä rulla tarjoilulautaselle. Asettele viimeiset suikaleet rullan ympärille.
- Koristele rullakakku ennen tarjoilua tuoreilla marjoilla ja marengeilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
279 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
29,1 g
Rasva
15,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita marjoja
- pikkumarenkeja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.