Yksinkertainen, mutta herkullinen täytekakku kuorrutetaan runsaalla kermavaahdolla. Täytteeksi sopii hillo yhdessä rahka-kermavaahdon kanssa. Päälle tulevan kermavaahdon voi levittää tai pursottaa ja koristella mielen mukaan. Kermavaahtoa värjäämällä voit luoda kakusta vaikka Ruususen kakun.
4 | munan sokerikakkupohja |
Täyte | |
---|---|
3 dl | |
½ dl | sokeria |
250 g | |
3 dl | mansikka- tai vadelmahilloa |
Kostutus | |
1 ½ dl | |
1 tl | vaniljasokeria |
Kuorrutus | |
5 dl | |
1 tl | sokeria |
punaista elintarvikeväriä , jauhe- tai pastavärinä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.