Yksinkertainen, mutta herkullinen täytekakku kuorrutetaan runsaalla kermavaahdolla. Täytteeksi sopii hillo yhdessä rahka-kermavaahdon kanssa. Päälle tulevan kermavaahdon voi levittää tai pursottaa ja koristella mielen mukaan. Kermavaahtoa värjäämällä voit luoda kakusta vaikka Ruususen kakun.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
4 | munan sokerikakkupohja |
Täyte | |
---|---|
3 dl | |
½ dl | sokeria |
250 g | |
3 dl | mansikka- tai vadelmahilloa |
Kostutus | |
1 ½ dl | |
1 tl | vaniljasokeria |
Kuorrutus | |
5 dl | |
1 tl | sokeria |
punaista elintarvikeväriä , jauhe- tai pastavärinä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.