Jogurttikakku

Jogurttikakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Jogurttikakku

Jogurttikakku

Jogurttikakku on samettisen pehmeä ja raikas kakku, joka soveltuu erityisesti aamiaiselle tai brunssille kahvin kaveriksi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
40 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
33 arvostelua

Ainekset16 palaa

16 palaa
3 ½ dl
vehnäjauhoja
1 ½ dl
sokeria
2 tl
leivinjauhetta
ripaus
suolaa
2
kananmunaa
2 dl
1 dl
½ - 1
sitruunan mehu ja raastettu kuori

Tarjoiluun

hunajaa
tuoreita marjoja

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää loput kosteat ainekset ja sekoita taikina sekaisin.
  2. Levitä leivinpaperoituun leipä- tai torvivuokaan (1,5 l).
  3. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 40 min.
  4. Tarjoile jäähtyneenä hunajan ja tuoreiden marjojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
294 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.