Vesimelonitäytekakku

Vesimelonitäytekakku

Kakku ilman kakkupohjaa? Vesimelonin raikkaus ja rahkan pehmeys maistuvat tässä kesän suosikkikakussa.

Ainekset6 annosta

6 annosta
½
vesimeloni
2 prk (à 250 g)
2 rkl
vaniljakreemijauhetta
250 g
mansikoita
1 ruukku
tuoretta minttua

Ohje

  1. Leikkaa vesimelonista kaksi isoa (Ø 18 cm) n. 2 cm:n paksuista kuoretonta levyä.
  2. Sekoita vaniljakreemijauhe maitorahkan joukkoon. Viipaloi mansikat.
  3. Laita toinen vesimelonilevy vadille. Lusikoi päälle puolet rahkasta. Asettele rahkan päälle mansikkaviipaleita ja mintun lehtiä. Nosta toinen melonilevy päälle.
  4. Levitä pinnalle loppu rahka.
  5. Laita kakku puoleksi tunniksi pakastimeen.
  6. Koristele mansikoilla ja mintun lehdillä. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
42 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
5 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›