Hyppää sisältöön
Itsenäisyyspäivän menu x 5

Sesonki

Itsenäisyyspäivän menu x 5

Mitä ruoaksi itsenäisyyspäivänä? Tässä viisi valmista menuehdotusta, joista löydät reseptit erilaisiin hetkiin: juhlaviin, rentoihin ja niihin, kun haluat syödä hyvin ilman tuntien uurastusta keittiössä.


Itsenäisyyspäivä rennosti

Rento, mutta herkullinen itsenäisyyspäivän menu syntyy pizzabuffetista, jossa maistuvat pohjoismaiset maut: punajuuri, Valio AURA® juusto, kylmäsavulohi ja poro. Alkuun ja pizzanpaiston lomaan sopii sipsien tai saaristolaisleivän kanssa tarjoiltava mätidippi. Yllättävän mehevä päätös aterialle ovat punajuuribrowniet, suklaan ja juureksen odottamattoman herkullinen yhdistelmä.


Itsenäisyyspäivän juhlamenu

Itsenäisyyspäivän juhlava menu avataan mädin, sipulin ja smetanan kera tarjoiltavilla alkupalablineillä. Pääruoaksi valmistetaan poronkäristystä ja ruskistettua pottuvoita. Ateria viimeistellään kinuski-kanelibrûléella, jonka pinnassa on ihanan rapsakka paahdettu sokeri.Koko perheen itsenäisyyspäivämenu

Menu lasten makuun maistuu myös pienille juhlijoille. Söpöt mozzarella-kirsikkatomaatit ovat kivaa näperreltävää myös lasten kanssa. Lihapullien kermainen kantarellikastike valmistuu helposti avaamalla Valion valmiiksi maustetun kastiketölkin kannen. Jälkiruokajäätelö maistuu tietysti piparitaikinalle.

Hyvää itsenäisyyspäivää!


Lisää herkkuja itsenäisyyspäivään

Jäitkö kaipaamaan itsenäisyyspäivän kakkuja? Vai olisitko halunnut lisää ideoita juhlaan sopiviin juomiin? Kurkkaa tästä lisää itsenäisyyspäivään sopivia reseptejä!

Etsi