Siirry sisältöön
Nyhtökaura käristys

Nyhtökaura käristys

Vegaaninen Nyhtökaura käristys on herkullinen vaihtoehto perinteiselle poronkäristykselle. Liemen maustaa tumma olut ja rosmariini. Tarjoile muusin ja puolukoiden kera.

Nyhtökaura käristys

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 sipuli
  • 2 rkl öljyä
  • ½ tl kuivattua rosmariinia
  • 1 pkt (240 g)
    Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamatonta
    Nyhtökaura® Maustamaton sopii jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista uusiin tuttavuuksiin. Sen mehevä rakenne sitoo maut itseensä…
    Gold&Green® Nyhtökaura® 240 g Maustamaton
  • 2 dl tummaa olutta
  • 1 dl vettä
  • ½ kasvisliemikuutio
  • ½ tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • ripaus sokeria

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna rasva pannulla. Lisää sipuli ja rosmariini. Kuullota hetki.
  2. Lisää Nyhtökaura ja anna paistua pannulla hetki käännellen.
  3. Lisää pannulle olut, vesi ja puolikas liemikuutio. Anna kiehahtaa.
  4. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria.
  5. Tarjoile muusin ja puolukoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 131 kcal
Proteiini 10,6 g
Hiilihydraatti 4,5 g
Rasva 6,5 g
Tyydyttynyt rasva 0,6 g
Ravintokuitu 2,7 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
  • sokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search