Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 180 g perunalastuja
- 150 g kylmäsavulohta
Dippi
- 1 sitruuna
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
- 1 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
- 1 pieni punasipuli kuutioituna
- 100 g mätiä
- 0 kg tuoretta tilliä
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Levitä sipsit laakealle tarjoilualustalle.
- Hienonna lohi pieneksi kuutioksi.
- Pese sitruuna, raasta kuori ja purista puolen sitruunan mehu. Sekoita raaste, mehu ja yrtit crème fraîchen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lusikoi dippiä, lohta, punasipulia ja mätiä sipsien pinnalle.
- Viimeistele sipsipelti tillillä ja mustapippurilla. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
237 kcal
Proteiini
8,6 g
Hiilihydraatti
12,2 g
Rasva
16,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- tuoretta tilliä
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.