
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 20 tuoreita taateleita, medjool
-
1 pala (125 g)
Valio AURA® Gold juustoaValio AURA® Gold on suomalainen, pitkään kypsytetty, aromikas sinihomejuusto herkutteluhetkiin. Sen ainutlaatuisen aromikas maku on…
- 150 g ilmakuivattua kinkkua
- 0 kg tuoretta rosmariinia
Jaa resepti
Ohje
- Tee taateleihin pitkittäisviilto ja poista kivet.
- Laita taatelien sisään pala AURA juustoa.
- Puolita kinkkuviipaleet ja kääri taatelien ympärille. Laita täytetyt taatelit uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15 min.
- Viimeistele rosmariinilla ja tarjoile lämpiminä illanistujaisissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
172 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
19,7 g
Rasva
6,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
3,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta rosmariinia