Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.88
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 tummia täytekeksejä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio kinuskikermaaValio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 100 g tummaa suklaata
Koristeluun
- 0 kg sokeroimatonta kaakaojauhetta
- 0 kg pensasmustikoita
- 0 kg karhunvatukoita
Jaa resepti
Ohje
- Murskaa keksit ja jaa muru tarjoilulasien pohjalle.
- Vatkaa kerma ja huoneenlämpöinen tuorejuusto vaahdoksi.
- Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita hieman jäähtynyt suklaasula vaahdon joukkoon.
- Lusikoi tai pursota vaahto keksimurun päälle. Siirrä jääkaappiin hetkeksi jähmettymään.
- Ripota pinnalle kaakaojauhetta. Koristele annokset kekseillä ja marjoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
324 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
20,4 g
Rasva
24,6 g
Tyydyttynyt rasva
14,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sokeroimatonta kaakaojauhetta
- pensasmustikoita
- karhunvatukoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.