
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 400 g digestivekeksejä
-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Juustokakkutäyte
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
-
2 prk (à 2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl tomusokeria
Mustikkahillo
- 200 g pakastemustikoita
- 1 dl sokeria
- 0 kg sitruunankuori raastettuna (luomu)
Jaa resepti
Ohje
- Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 20 cm) pohjan ja reunan väliin.
- Hienonna keksit ja sulata voi. Yhdistä keksimurut voisulaan. Painele keksiseos tasaisesti vuoan pohjalle ja reunoille. Siirrä jääkaappiin jähmettymään.
- Keitä hillo. Mittaa marjat ja sokeri kattilaan. Keitä 5-10 minuuttia, kunnes hillo hieman paksuuntuu. Mausta halutessasi sitruunalla. Anna hillon jäähtyä kokonaan ennen käyttöä.
- Notkista tuorejuusto kulhossa sähkövatkaimella. Lisää joukkoon kerma ja vaahdota. Mausta sokerilla.
- Lisää puolet vaahdosta vuokaan keksipohjan päälle. Lisää keskelle hillo. Lisää loppu vaahto hillon pinnalle. Tasoita pinta.
- Siirrä kakku jääkaappiin ja anna jähmettyä vähintään 2 tuntia.
- Aseta tarjoilulautanen vuoan pinnalle. Keikauta kakku lautaselle. Poista irtopohjavuoka ja leivinpaperi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
354 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
28,7 g
Rasva
24,8 g
Tyydyttynyt rasva
13,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunankuori
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.