Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 300 g piparkakkuja
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
3 rasiaa
Valio Keittiön mascarponea (à 200g)Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 2 rkl perunajauhoja
- 4 kananmunaa
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa luumu-kaneliValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa luumu-kaneliValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeluun
- 0 kg viikunoita, pensasmustikoita, tuoreita yrttejä
Jaa resepti
Ohje
- Tee pohja. Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita keksimurska voisulan joukkoon.
- Vuoraa irtopohjavuoan (ø 22–24 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Painele keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille. Nosta pohja jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistumisen ajaksi.
- Laita huoneenlämpöinen mascarponejuusto kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella hetki. Yhdistä sokerit ja perunajauho. Sekoita tuorejuuston joukkoon.
- Lisää munat seokseen yksitellen samalla vatkaten. Sekoita joukkoon rahka.
- Kaada seos pohjan päälle. Paista kakkua 175-asteisen uunin alatasolla 50 minuuttia. Siirrä jäähtynyt kakku jääkaappiin tekeytymään vähintään 4 tunniksi.
- Poista kakku vuoasta ja siirrä tarjoilualustalle. Yhdistä rahka ja kerma kulhossa. Vatkaa sähkövatkaimella ilmavaksi vaahdoksi. Levitä vaahto rennosti kakun pinnalle. Koristele hedelmillä, marjoilla ja yrteillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
302 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
20,4 g
Rasva
22,7 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- viikunoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











