Kotikeittiö
Ammattilaiset
Kesäruoka
Hae
Hae
Sitruunajuustokakku
Käyttäjän resepti - tehnyt: Pampula12
Pehmeän makuinen juustokakku hienolla keksipohjalla.
Sitruunajuustokakku
Käyttäjän resepti - tehnyt: Pampula12
Sitruunajuustokakku
Tiedot
Ainekset
Ohje
Pehmeän makuinen juustokakku hienolla keksipohjalla.
9
Henkilölle
30
min
0
0 arvostelua
Muistiin
Tulosta
Ainekset
9 n. 9 annosta
200
g
Marie-keksejä
50
g
Valio voi normaalisuolainen
Täyte
400
g
Valio sitruuna-tuorejuustoa
4
rkl
perunajauhoja
2
tl
Vanilijasokeria
4
kpl
Kananmunia
1 ½
dl
Sokeria
Lisää kauppalistalle
Ohje
Jauha keksit hienoksi ja sulata voi.Sekoita yhteen.
Levitä keksimurska irtopohjavuoan (halk. n.22cm) pohjalle ja reunoille. Nosta jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Vaahdota munat ja sokeri.
Sekoita tuorejuuston joukkoon perunajauho ja vanilijasokeri.
Sekoita juusto-seos munavaahtoon varovasti.
Kaada täyte irtopohjavuokaan keksipohjan päälle.
Paista 175 asteessa 45min.
Anna kakun jäähtyä, tekytyä paiston jälkeen muutama tunti ennen tarjoilua. Kakku on parasta kylmänä!
Tämä on käyttäjän tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Käyttäjän resepti
Jaa
Näillä onnistut
Valio voi 200 g normaalisuolainen
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy