Sitruunajuustokakku

Käyttäjän resepti - tehnyt: Pampula12

Pehmeän makuinen juustokakku hienolla keksipohjalla.

Sitruunajuustokakku

Käyttäjän resepti - tehnyt: Pampula12

Sitruunajuustokakku

Pehmeän makuinen juustokakku hienolla keksipohjalla.

9 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset9 n. 9 annosta

200 g
Marie-keksejä
50 g

Täyte

400 g
Valio sitruuna-tuorejuustoa
4 rkl
perunajauhoja
2 tl
Vanilijasokeria
4 kpl
Kananmunia
1 ½ dl
Sokeria

Ohje

  1. Jauha keksit hienoksi ja sulata voi.Sekoita yhteen.
  2. Levitä keksimurska irtopohjavuoan (halk. n.22cm) pohjalle ja reunoille. Nosta jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
  3. Vaahdota munat ja sokeri.
  4. Sekoita tuorejuuston joukkoon perunajauho ja vanilijasokeri.
  5. Sekoita juusto-seos munavaahtoon varovasti.
  6. Kaada täyte irtopohjavuokaan keksipohjan päälle.
  7. Paista 175 asteessa 45min.
  8. Anna kakun jäähtyä, tekytyä paiston jälkeen muutama tunti ennen tarjoilua. Kakku on parasta kylmänä!
Tämä on käyttäjän tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Käyttäjän resepti