
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h 50 min
Yhteensä
3 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 1 pkt (180 g) Domino-keksejä
- 1 dl hasselpähkinärouhetta
-
50 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa Irish cream & coffeeValio maustettu rahka Irish cream & coffee sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 3 kananmunaa
- 1 dl tomusokeria
- ½ dl kermalikööriä, Baileys
- 1 rkl maissitärkkelystä
Pinnalle
-
1 prk (2,5 dl)
Valio kinuskikermaaValio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
- 1 rkl vettä kuumennettuna
- 1 tl pikakahvijauhetta
- ½ dl vaahterasiirappia
Jaa resepti
Ohje
- Rouhi keksit ja lisää joukkoon hasselpähkinärouhe ja sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi.
- Pingota leivinpaperi ø 20 cm irtopohjavuoan pohjan ja reunojen väliin. Painele keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille.
- Sekoita kaikki täytteen ainekset hyvin keskenään. Kaada täyte vuokaan.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 50 min. Jäähdytä kakku.
- Vaahdota kinuskikerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuumaan vesitilkaan pikakahvijauhe ja lisää seos vaahterasiirapin joukkoon.
- Asettele jäähtynyt kakku tarjoiluastialle. Levitä kinuskikermavaahto kakun pintaan rennosti tai pursottaen. Viimeistele pinta kahvisiirapilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
286 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
25,6 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa