Mätidippi tuo luksusta juhlien dippitarjottimelle. Dippipohja valmistuu tuorejuustosta ja turkkilaisesta jogurtista. Pinnalle kerrostellaan mäti, sipuleita ja tilliä. Dippaile ruissipsejä, perunalastuja tai saaristolaisleipää. Tämä herkku sopii niin jouluun kuin juhannukseenkin.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 rasia (200 g) | |
1 dl | |
yhden | sitruunan kuori raastettuna |
100 g | mätiä |
½ | punasipuli hienonnettuna |
2 rkl | ruohosipulia hienonnettuna |
1 rkl | tuoretta tilliä |
mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.