Mätidippi tuo luksusta juhlien dippitarjottimelle. Dippipohja valmistuu tuorejuustosta ja turkkilaisesta jogurtista. Pinnalle kerrostellaan mäti, sipuleita ja tilliä. Dippaile ruissipsejä, perunalastuja tai saaristolaisleipää. Tämä herkku sopii niin jouluun kuin juhannukseenkin.
1 rasia (200 g) | |
1 dl | |
yhden | sitruunan kuori raastettuna |
100 g | mätiä |
½ | punasipuli hienonnettuna |
2 rkl | ruohosipulia hienonnettuna |
1 rkl | tuoretta tilliä |
mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.