Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pinsa

Pinsa on ilmava ja rapeakuorinen roomalainen pizzapohja, joka toimii täydellisenä pohjana erilaisille täytteille. Tässä reseptissä pohjoisen raikkaat maut yhdistetään italialaiseen pinsaan. Valmis pizzapohja tekee ruoanlaitosta superhelppoa – täytteet vain kasataan pohjan päälle ja paistetaan nopeasti uunissa.

Pinsa

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 keitettyä perunaa, pientä
  • 1 pieni punasipuli
  • 2 pkt (à 230 g) pinsapohjaa
  • 3 prk (à 150 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 1 pussi (150 g)
    Valio Juustomestarin juustoraastetta kolme juustoa
    Valio Juustomestarin kolmen juuston juustoraaste yhdistää kolme klassikkojuustoa samaan pussiin: Valio Mustaleima®, Valio Keisarinna® ja…
    Valio Juustomestarin e150 g kolmen juuston juustoraaste
  • 100 g kirjolohen mätiä
  • ½ ruukku tuoretta tilliä

Ohje

  1. Leikkaa keitetyt perunat ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä tai mandoliinilla. Kuori ja hienonna punasipuli.
  2. Levitä pinsapohjille ranskankermaa (2 prk), mausta mustapippurilla. Ripottele päälle 3/4 juustoraasteesta. Asettele päällimmäiseksi perunaviipaleet ja ripottele pinnalle vielä loput juustoraasteesta.
  3. Paista pinsoja 250-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Jos käytät leivinpaperia, leikkaa ylimääräiset pohjan ympäriltä pois, jotta leivinpaperi ei syty palamaan.
  4. Viimeistele pinsat paistamisen jälkeen ranskankermanokareilla, hienonnetulla punasipulilla, mädillä ja tuoreella tillillä. Tarjoa heti.

VINKKI!

  1. Pinsat valmistuvat kätevästi myös grillissä!

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 157 kcal
Proteiini 3,8 g
Hiilihydraatti 8,2 g
Rasva 11,9 g
Tyydyttynyt rasva 6,9 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search